Working with Babs and Business Hustlers means valuable and good discussions and new insights.

René WesteningManaging Partner Infoplaza B.V

Groeistuipen

Jullie zijn experts in wat jullie doen en gepassioneerde ondernemers. Jullie bedrijf groeit rap.  Misschien wel te rap? Natuurlijk is dat heel prettig maar jullie lijken af en toe een beetje de controle te verliezen. Je moet keuzes maken en wilt die zowel intern als extern kunnen. Je wilt verder groeien maar met behoud van het “gevoel” van je bedrijf.  Jullie hebben ambitieuze doelen voor 2020 maar twijfelen soms aan de haalbaarheid. Jullie willen graag dat er meer structuur en orde komt in de commerciële (marketing en sales) activiteiten zodat jullie tijd overhouden voor leuke, innovatieve en spannende dingen. Toch missen jullie de expertise en tijd om hier mee aan de slag te gaan.

Resultaten

  • De InCompany Trainingen van Business Hustlers helpen jou en jouw team om EFFICIENT OM TE GAAN MET VERANDERINGEN zonder je identiteit OF KLANT te verliezen.
  • Deze training helpt jullie om als team samen te werken aan een betere klantbeleving. Daardoor creëer je loyale klanten; klanten die terugkeren, meer gaan besteden en aanbevelen.
  • Na deze training ben je in het bezit van een concreet plan om jullie bedrijf op te laten schalen en jullie klant daarin mee te nemen.
  • Deze training helpt jou en jouw team om efficienter te werken en effectiever om te gaan met de beschikbare middelen en kanalen.
  • Samen leren samen werken, door deze training krijgen jullie ook meer erkenning en respect voor wat de ander allemaal doet om goed werk af te leveren

Programma

Dag 1: BUSINESS SCAN & GOALSETTING

We brengen in kaart wie jullie (willen) zijn en hoe jullie overkomen op de klant. We maken een overzicht van wie jullie doelgroepen (klanten) zijn en wat hen verbindt. We maken de balans op met betrekking tot de beleving van jullie merk bij jullie klanten en stellen doelen voor deze training.

#merk #merkwaarden # SWOT #concurrentie #trends

Dag 2:  DE IDEALE KLANT

Op dag 2 gaan we ons verplaatsen in de klant. Door middel van het werken met DMU’s en Buyer persona’s creëren we meer inzicht en empathie voor de doelen en uitdagingen van de klant. En welke waarde we voor hen kunnen toevoegen.

#valuepropositon #buyerpersona #DMU #Klant #empathie

Dag 3: DE KLANTENREIS

Op dag 3 gaan we de klantenreis visualiseren, we brengen de huidige en ideale klantenreis in kaart en gaan deze koppelen aan interne en externe behoeftes.

#klantenreis #co-creatie #doelen #uitdagingen #mapping #CXMatrix

Dag 4:  ACTIEPLAN

Brainstormsessie waarin iedereen vanuit zijn of haar expertise meedenkt over korte en lange termijn verbeteringen van de klantbeleving. Samenvatting gekoppeld aan business case vormt het actieplan.

#plan #actie #CX #klantbeleving #roadmap

N.B Deze Incompanytraining wordt voorafgegaan door een gratis intake en kort na de training presenteren we het plan aan de rest van het team en de directie.

In het kort

Wat
CX InCompany Training
Voor Wie
Bedrijven die groeistuipen ervaren, bedrijven die te maken hebben met veel veranderingen of die graag willen innoveren zonder hun klant te verliezen.
Duur
4 dagen van 9.30 -17.00
Locatie
NTB (liefst extern)
Aantal Deelnemers
Maximaal 8 deelnemers uit verschillende disciplines/teams (agile).
Duratie
Om snel te kunnen schakelen en momentum te behouden is het aan te raden de training binnen een kwartaal af te ronden.
Investering
€ 5000,- inclusief koffie, thee, locatie en alle lesmateriaal. Lunch is op eigen kosten.

Download hier het complete programma en een kostenoverzicht in PDF.

Koffie en gratis quickscan? Plan direct een afspraak met me in of neem contact op voor meer informatie.