De samenwerking met Business Hustlers heeft mij geholpen om gefocust te blijven, ambitieuze doelen te stellen en keuzes te maken.

Lisette KabbesFounder LisLoves

Business Mentor en Sparringspartner voor Ondernemers

Het ondernemerschap is regelmatig een eenzame business, we missen vaak een sparringspartner.  Zeker als je altijd in teamverband hebt gewerkt mis je af en toe de feedback van collega’s. Is het wel goed wat ik doe? Mis ik niet iets? Hoe zorg ik er voor dat ik focus op de juiste zaken? Haal ik mijn doelen wel? en hoe zorg ik dat klanten en team tevreden blijven?

Business Hustlers biedt mentorship voor ondernemers. In verschillende (virtuele of live) sessies gaan we aan de slag met jouw bedrijf, merk en klant. Samen gaan we op zoek naar slimme samenwerkingen en goede commerciële structuren. Samen gaan we oplossingen vinden voor jouw uitdagingen, keuzes onderbouwen en overwinningen vieren.

Met als doel om jou in staat te stellen om dat gene te doen waar jij goed in bent zonder je al teveel zorgen te maken.

In het kort

Wat
Mentorship voor Ondernemers
Voor Wie
Voor elke professional die meer structuur in zijn of haar commerciële werkzaamheden wil, volop aan de slag wil met doelen stellen en behalen en het fijn vindt om te sparren met een mede ondernemer.
Investering
€125,- voor 5 kwartier. 5 sessies van 5 kwartier voor € 500,-
Locatie
Bij jou of bij mij, in de kroeg of op het terras; we kunnen overal werken.
Interesse? De intake met een kopje koffie is gratis!

InCompany CX Trainingen

Open Trainingen